header-ua

Національний інформаційний центр
академічної мобільності
ENIC UKRAINE

Путь на сайте

Визнавати чи ні? 24 листопада 2020 року відбувся другий семінар циклу навчань з питань визнання для ЗВО України за участі іноземних експертів

24 листопада 2020 року в онлайн форматі відбувся другий семінар циклу навчань з питань визнання іноземних кваліфікацій для ЗВО України «Критерії оцінки іноземних кваліфікацій відповідно до міжнародних і національних правових актів. Поняття «суттєва різниця» у процесі визнання кваліфікації».

Вперше, окрім провідних фахівців з питань визнання кваліфікацій ENIC Ukraine, доповідачами семінару були знані іноземні експерти у сфері визнання: Лука ЛАНТЕРО, Голова Секретаріату групи супроводу Болонського процесу в ЄПВО, Президент Бюро Лісабонської конвенції про визнання, директор Національного інформаційного центру академічної мобільності Італії (CIMEA) та Марійке БЛОМ-ВЕСТРИК, політичний радник Центру академічної мобільності Нідерландів (NUFFIC).

Організатори події ENIC Ukraine щиро вдячні іноземним партнерам та всім учасникам із ЗВО України, які витримали чотиригодинний онлайн марафон, за усвідомлення рівню відповідальності, яку ЗВО з 2014 року ділять з Міністерством освіти і науки України і ENIC Ukraine як компетентний орган з визнання, за бажання навчатися нового та прагнення до досконалості у відповідальній справі, адже за нібито формальним і сухим поняттям «власник кваліфікацій» у реальному житті стоїть жива людина: абітурієнт, випускник, колега, і від рішення визнавача залежить його подальше навчання або працевлаштування.

На черзі останній у цьому році семінар циклу: «Ази роботи з іноземними освітніми документами для членів приймальних комісій ЗВО», який відбудеться 8 грудня 2020 року. Реєстрація на семінар триває. Кінцевий термін 3 грудня 2020 року.

Контактні особи: Ганна Веселова, Вікторія Челпан. Телефонуйте:+38(044) 484-64-25, електронна адреса: news@enic.in.ua.

Завантажте реєстрараційну форму та ознайомтесь з програмою семінару.