header-ua

Національний інформаційний центр
академічної мобільності
ENIC UKRAINE

Путь на сайте

Як ЗВО організувати роботу з визнання та багато інших питань розглянули учасники семінару-практикуму

26 січня 2017 року Національний інформаційний центр академічної мобільності ENIC Ukraine вдруге приймав гостей – представників закладів вищої освіти України, які працюють з іноземними студентами. Семінар-практикум був присвячений першим крокам університетів в організації процедури визнання власними силами та способам перевірки автентичності іноземних документів про освіту. На семінарі зібралися представники з Києва, Харкова, Одеси, Івано-Франківська та інших міст України.

Молоді, проте досвідчені фахівці з визнання ENIC Ukraine вкотре поділилися з колегами своїми знаннями та багаторічним практичним досвідом у визнанні іноземних документів про освіту.

Учасники семінару отримали вичерпні відповіді на класичні запитання всіх визнавачів-початківців: «Чи потрібно проводити процедуру визнання іноземних документів?» та «Як організувати та налагодити роботу комісії з визнання?». На практикумі від Центру ENIC Ukraine кілька команд учасників разом із спеціалістами Центру мали змогу на конкретних прикладах дізнатися які складні та нетипові ситуації можуть виникнути на етапі перевірки автентичності іноземних документів та спробували знайти варіанти вирішення таких задач. Кожна група розробила та продемонструвала свій алгоритм дій для підтвердження автентичності іноземного освітнього документа.

2017

Блок програми «Обговорення і запитання» перетворився на жваву дискусію, цікаву та інформативну. Під час обговорення всі учасники заходу мали змогу одержати відповіді від фахівців Центру на запитання, які виникли під час їх роботи, а також поділитися своїми думками та поглядами з колегами.

2017

Команда Центру ENIC Ukraine щиро дякує кожному учаснику семінару за позитивну атмосферу, гарні відгуки та поради, нестандартні запитання та креативні пропозиції! З нетерпінням чекаємо на нові зустрічі!

2017

Якщо Ви плануєте запровадити процедуру визнання іноземних документів про освіту у Вашому ЗВО, бажаєте отримати безцінний практичний досвід визнання, поспішайте зареєструватися на фінальний семінар-практикум, присвячений організації процедури визнання та етапу перевірки автентичності іноземних документів про освіту, який відбудеться 23 лютого 2017 р.

Реєстрацію на семінар вже розпочато!